25 mars 2017
11:30

IBK Köping Ung (4)

Referat: Skälby IBK (4) - IBK Köping Ung (4)

Killarna kliver in i matchen med rätt inställning och krigar som vi måste göra för att ha en chans mot de äldre lagen.

Första perioden kostar oss tyvärr matchen då vi i försvarsspelet tittar för mycket på bollen istället för att ta markering.
Köping får då enkelt stå och peta in bollar bakom en välspelande Isach i målet.
Framåt skapar vi bra lägen men skjuter på väggen bakom målet istället för på målet :-) Periodresultat 1-4.

Andra perioden funkar markeringsspelet bättre än någonsin och Ivar gör några riktigt bra räddningar.
Framåt börjar vi passa mer och då kommer vi närmare köpings målvakt och det resulterar i periodvinst med 2-1.

Tredje fortsätter spelmässigt bra men som ofta när man vill jaga ikapp så blir det tunt bakåt och vi släpper igenom 3mot2 lägen som Köping effektivt tar hand om och vinner perioden med 4-1.

Vi gör en bra match mot Köpings 04or som spelade mycket bättre än när vi möte dem senast.

Ut i och njut av det härliga vårvädret så ses vi på träningarna kommande vecka.